De geur verandert in een krachtige motor voor uw business.

Geurmarketing (of Scent Marketing) valt onder het algemene concept van zintuiglijke marketing en is de nieuwste en meest innovatieve commerciële strategie die gericht is op de verbetering van de consumentervaring door het inzetten van een belangrijk wapen: de reukzin. Vanuit emotioneel oogpunt is de reukzin de krachtigste van alle zintuigen: we nemen 75% van onze dagelijkse emoties waar via ons reukvermogen. Onbewust beïnvloedt de reukzin onze beslissingen, ons humeur en de gewaarwording van onze omgeving.

Waarom geurmarketing?

Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat een aangename geur de consument op de volgende manieren positief beïnvloedt: • Het verhoogt zijn aandacht en zijn bereidheid om te kopen. • Het helpt om hem meer ontspannen en op zijn gemak te laten voelen. • Als een ruimte lekker ruikt, zal de consument de neiging hebben er langer te verblijven. • Het zorgt voor een onlosmakelijke verbinding tussen het gevoel van welzijn en een bepaalde omgeving.

De geurmachines

Onze SM UNIT geurmachines maken gebruik van de nieuwste “DRY VAPOR-technologie” met een optimaal verbruik en maximaal rendement. Duurzaam, betrouwbaar, eenvoudig te programmeren en aan te passen aan uiteenlopende afmetingen en gebruikseisen: van standalone-toepassingen tot airconditioningkanalen.

SM AMALFI DREAM

SM AMALFI DREAM

SM BLUE MEDITERRANEO

SM BLUE MEDITERRANEO

SM BRIOCHE PARISIENNE

SM BRIOCHE PARISIENNE

SM CHRISTMAS SWEETS

SM CHRISTMAS SWEETS

SM CHRISTMAS TIME

SM CHRISTMAS TIME

SM EXPRESSO

SM EXPRESSO

SM FLORENCE

SM FLORENCE

SM GINGER FIZZ

SM GINGER FIZZ

SM MON CHERI

SM MON CHERI

SM SALINA

SM SALINA

SM SICILY

SM SICILY

SM SWEET ROME

SM SWEET ROME

Superior Emotional Fragrances

Download de brochure
Logo Zep

Zep is in Europa aanwezig met twee productiemaatschappijen (Verenigd Koninkrijk en Italië) en een groot aantal verkoopmaatschappijen en distributeurs in onder andere Nederland, België en Duitsland.

Zep World

Contact

Nederland
Vierlinghweg, 30
4612 PN Bergen op Zoom (NL)
T: (+31) 0164 250100
F: (+31) 0164 266710
info@zepbenelux.com

België
Quellinstraat, 49
2018 Antwerpen (B)
T: (+32) 02 3470117
F: (+32) 02 3471395
sales@zep.be