Registraties

Zep: kwaliteit en veiligheid door NSF® gegarandeerd

NSF® (National Sanitation Foundation) is een onafhankelijke internationale organisatie die werkt aan de kwaliteitsnormen voor de bescherming van de gezondheid en het milieu. In het bijzonder in de voedingsmiddelenindustrie staat NSF inmiddels wereldwijd voor betrouwbaarheid en transparantie voor zowel de producent als de consument. NSF geregistreerde producten voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen en krijgen daarom de voorkeur van toonaangevende bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

De keuze voor Zep als partner betekent focussen op een productlijn van hoge kwaliteit, veiligheid en effectiviteit.

Zep begrijpt en ondersteunt deze keuze volledig. Daarom hebben de laboratoria van Zep speciale aandacht besteed aan de ontwikkeling van producten voor de meest voorkomende onderhoudseisen in de voedingsmiddelenindustrie. Deze producten werden door NSF gecertificeerd en geregistreerd. Oplosmiddelen, reinigingsmiddelen en smeermiddelen met NSF registratie zijn dus veilig voor de gebruiker, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Logo Zep

Zep is in Europa aanwezig met twee productiemaatschappijen (Verenigd Koninkrijk en Italië) en een groot aantal verkoopmaatschappijen en distributeurs in onder andere Nederland, België en Duitsland.

Zep World

Contact

Nederland
Vierlinghweg, 30
4612 PN Bergen op Zoom (NL)
T: (+31) 0164 250100
F: (+31) 0164 266710
info@zepbenelux.com

België
Quellinstraat, 49
2018 Antwerpen (B)
T: (+32) 02 3470117
F: (+32) 02 3471395
sales@zep.be